avstander

Med bil tar det 30 min fra Brøttum til Sjusjøen, på fin veg forbi Lismarka og Mesnali. Der finner du turstier og skiløyper. På Natrudstilen er det fra tidlig på vinteren både løyper og slalombakke klar til landslag og andre gjester.  For birkebeinere og andre skiinteresserte er det kort veg til det store løypenettet på Sjusjøen, men også mange kilometer oppkjørte løyper på Brøttum.

På mindre enn 30 minutter kan kjøre sørover langs Mjøsa til Moelv (16 km), til Prøysenstua på Rudshøgda, til Brumunddal eller passere Ringsaker kirke på veg til Nes. Du kan kjøre over Mjøsbrua  og komme til Biri (20 min) eller Gjøvik (30 min). Til Hamar bruker vi 45 min til Vikingskipet eller Domkirkeodden.

Kjører du 13 km  nordover, kommer du til Lillehammer. Der kan du kan gå i Storgata, nyte utsikten fra Lysgårdsbakken, besøke Maihaugen eller Bjerkebæk ( Sigrid Undset-museet).

På ca en halvtime når du også Bjørnstjerne Bjørnsons gård Aulestad i Gausdal, eller Hunderfossen i Øyer. Der er det både Vegmuseum, Familiepark og Bob-bane.